Bilder från Dalomtrip


Hoy helg

Redo för helg! 
Klockan är hav nio. Om två timmar ska jag infinna mig i Falufris matsal för att äta mat tilsammans med Rebecca innan vi drar vidare på äventyr. denna helg kommer bjuda på stockholm, uppsala, longboard och skönt häng.
Åker till huvudstaden idag vid halv 12, grymt att åka så tidigt så vi hinner utforska staden innan det blir kväll. På kvällen ska vi kanske träffa våran Cocacola kopis som vi träffade i sälen några helger sedan. 
På lördagen blir det longboard, stan och god mat. Senare på kvällen kommer vi åka till Knivstad, utanför Uppsala där Rebecca kommer från. Där är vi bjudna på en grillfest hos hennes kompis. Sen får vi se vad vi hittar på på söndagen, kanske rulla runt i Uppsala och springa på kullaarna i gamla uppsala. 
 

drar till fjällen

I helgen drar jag och Rebecca till fjällen, sälen faktiskt. Vi ska åka skidor i trysil, träffa skönt folk som jobbar där uppe och vara spontana. Kommer bli superdejlig, det enda som oroar mig är att inte mina skidor kommer få plats i bilen upp.. Ska föreslå att antingen ha fönstret öppet med skidorna utstickande eller sätta hjul på dem och dra dem efter bilen. Önska mig lycka till.

gårdagen

Hela truppen samlades igår, härliga tider! Vi åt varma mackor, standard, och planerade lite sommarprojekt vi vill göra! 

sneaky

Hejdär! Nu är det såhär att jag skulle vara lite hemlig. Det gick ju superbra, eller? Så osmart att vara hemlig på nätet där allt finns kvar. Igår gick jag in på google och sökte på en killes namn, ja jag stalkade honom lite, hittade ialifall sjukt många tjejbloggar som hade skrivit om honom. Sjukt snajdi att det finns så mkt info om alla på internet. Så ett tips, gå in och sneakykolla upp folk på google. Man känner sig sjukt sneaky, gillart!!

aw


Pigo

Just hemkommen från Pigo i Duved, Åre. Pigo är en krog/resturang här i byn som är redigt rolig.
 
1. Namnet Pigo kommer från Pizza och Godis, blir inte riktigt sugen när jag hör den blandningen.. 
2. De enda som jobbar där är halta. En gammal man med träben är servitör, den andra servitören är en ung tjej med en slapp konstig arm som alltid ör 90 grader och hon slänger upp disk på. Jag tror faktiskt att hon är dotter till haltgubben.
3. De är övertydliga med ALLT! På toaletten sitter till exempel en lapp på spolknappen där det står ''spolklnapp'' -You don't say? 
 
And that's why I like Pigo
 
 
Mamma och Pappa på Pigoo

Roadtrip

På roadtrip med bästa rebecca Bodin. Såklart liftade vi och tog kära bussen. Trippen blev, Falun-Mora-Älvdalen-Sälen-Malung-Falun

Skiter i solkrämen

ja och här ser vi hur smart det var..

Tävlingsvinnare

Imorse nör jag kollade på tv åre berättade de att det var på fototävling pågång. Man skulle skicka in en bild med tema Form, förstapris var fika för två på det dyraste cafeet i hela åre!
Jag skickade in ett bidrag, en halvtmme senare ringde de upp och sa att jag vunnit. JIPPII! Då fick jag prata i teve och motivera. 
Jag och pappa åkte till Cafeet på eftermiddagen, och snacka om att vi ( snåljåpar ) passade på att pressa fika! Vi beställde: choklad, kola, apelsinjouse, kaffe, stor parma och mosarellamacka, äppelpaj med sås. 
Översta bilden är tävlingsbidraget, andra från cafeet.


 

I nöd av ungdomligt sällskap

Är i Åre, med min far. Det är kul men man blir ju lite i nöd av att se och prata med folk under 30 år. 
Idag när jag var ute och gick i Duved såg jag en ung kille komma spaltserande imot mig, vet inte vad som flög i mig men när han passerade mig kollade jag på honom med skarp blick och sa - Vad ska duuu??
Alltså hur fult borde inte det ha låtit, som en 5 åring som vill med. 
Han stannade ialifall och jag fick en pratstund, kunde lättat fortsätta min promenad. Jag hade pratat med en ungdom!
 
 
 
Skön skidtjej
 
 

Dagens snåltips

TIPS TIPS!
 
För er som en vill slösa en liten krona för att skicka sms, gå in på gratissms.se och registrera dig. Därifrån får du ett sms om dagen till vilken du vill. 
Då gäller det att spendera ditt enda sms till något viktigt.
Jag gjorde faktiskt detta för ca 4 år sedan. Det dryga var då när mottagaren skrev tillbaka och frågade en till sak, ojoj. Då var det bara att knipa ihop till nästa dag då jag hade ett till sms att utnyttja. 
 

Fin statistik

Kompisar!
Jag har haft en blogg med mina bästisar tidigare, den va sjukt stor och snygg osv. Vi har dock lagt ner den för vi inte hade tid eller intresse. Men varken jag Ida eller Jonna kan komma ifrån att vi gillar att blogga, det är något som finns inom oss! 
Jonnas blogg heter iaf kompass.devote.se
Idas blogg heter idaandersen.devote.se
Jag är så stolta att de startat egna bloggar och att de delar med sig av de de kan bäst, att vara roliga och snygga!
 
Men jag, jo jag har ju denna sköna lilla blogg som jag ibland går in på och gör ett inlägg på, och det gillar jag. Det är najs att inte ha så jävla stor press att prestera som när man har 400 läsare var dag. Jag har ju mina 4 läsare varje dag, I LIKE IT! och vet ni vad??? två är båda från Asien och de andra är Ida och Jonna, perfekt! Då kan jag skriva om dem utan att de förstår ( om de inte använder google translate, sneakyblick)
Oj vad täntig jag känner mig nu, men det är ialifall bara Ida och Jonna som kommer läsa detta. 
 

RSS 2.0