Tajming på hög nivå

Ringde sj idag för att kolla var min biljett tagit vägen. När jag ringer säger det att de beräknas vara
21min kö innan det är min tur. Passar på att gå på toa och bajsa lite, tar med mig telefonen in på högtalare och sätter mig. Precis när jag är i full gång så hör jag någon på andra linjen
-Hej, Kundkassan SJ här. Vad är ditt problem?
Ohnooo, vad gör jag nu? Jag kan inte gå och slå av för jag vill inte vänta och vill inte prata medans jag sitter och skiter. Slutar med att jag ba, duee ursäkta mig en sekund!
Snacka om bra tajming!

VANLIGA VS. KIV TJEJER

På varsitt hörn


Den konstante kamp mellem Danmark og Sverige!
Jag och dansken sitter på varsitt hörn av det runda bordet och har ett litet ont öga på varann.
Egentligen är det ingen dank på bilden, det är Idas pojkvänn på Bilden, Fraiser!
Bilden är från Idas konfirmation, sjukt god mat men djukt mycket mat! Tror att de åt samma mat
i tre dagar efter. Snacka om att bli trött på potatisgratäng!

Fiffigt

Så drygt när det inte finns rullvagnar på Ica Maxi! Men om man är fiffig kommer man på en sånhär genial idé!
Varför inte ta den understa vagnen som står på en rullplatta och sätter fast ett paraply så att man kan dra den!?

Dagens snåltips

Andvänd gamla pennor som ändå bara ligger och stelnar som blompinnar, sjuk smart ju! Onödigt att KÖPA blompinnar!
Det finns galet mycket grejer som kan andvändas som praktiska grejer, som när jag var liten andvände jag barbies som dörrstopp och gamla tidningar som tapeter hemma. Det är snajdi och dethär är den officiella snajdi
minen:


Slitigt

Denna vacka är det barnkollo i Vika som jag Ida och Jonna gör. Jag ''blir ju aldrig trött'' men jag ska faktiskt erkänna att jag blir lite trött av att ha barnkollo. Liksom tänk er att en unge hänger i var öronsnibb och så måste man ropa högt för att Sean Banans brutala röst i högtalarna.
Idag efter barnkollot åkte jag hem medans de andra var kvar och vila, men när jag kom hem. FY BÖVENELEN vad kroppen sa emot när man skulle ut och hurta sig. Nu är jag ialifall inne igen och podar, VILKEN BEKÄNNLSE!


Dagens snåltips

Om du är sjukt kissnödig men inte vill betala för att gå in på toan ( som är helt brutalt att man måste göra!! ) så kan du: Gå till kassan och säg att du la i 5kr men att den inte öppnades.
De kan nämligen inte kolla att du lagt i pengar eller inte eftersom att det inte räknas hur mycket pengar som kommer ner i förhållande till människor.

Dagens snåltips

Som ni kanske vet är jag sjukt snål. HAR ALLTIS VARIT!
Det spelar ingen roll vad det är, men det sitter inprigmerat i huvudet. När jag var liten till exempel så gick jag till ica maxi och tog en godis, ka den på vågen och tröck ut kvittot. Jag har för mig att det typ blev 50öre. Det drog i plånkan så men då sa jag till mig skälv att jag är värd det.
Därför ska jag här publicera dagens snåltips. Det är tips jag, Ida och Jonna kommit under våra dagar på ica maxi när sockersuget drar men vi bara har 5kr.

Klipp av överflödigt papper på godispåsarna innan du väger det!

RSS 2.0